Miért érdemes velünk dolgozni?

TRENDMA digitalizálja az iskolai rendeléseket. Csapatunk stresszmentessé alakítja az iskola ruharendelést, és átvállal minden munkát az intézménytől.

KÖZÖSSÉG ÉPÍTÉS

Közös termék, közös érzet! Az egyen termékek remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy közösségnek érezzék egymást a diákok!

IDENTITÁS KREÁLÁSA

Egyedi megjelenés az iskola képében. Eseményeken, túrákon vagy akár a hétköznapi életeben kiemeli az iskolát a környezetből, és identitást kreál!

STRESSZMENTES MEGOLDÁS

Tervezés, rendelés, gyártatás, szállítás már meg is oldva! Digitalizált logisztika, legkiválóbb vásárlói élmény. Ezeket biztosítjuk!

img
SULI PÓLÓ

Prémium minőségű póló, elérhető áron! Trendma kizárólag csak jó minőségű alapanyagokkal, és a legkiválóbb nyomási technikákkal dolgozik. Törekszünk arra, hogy minden igényt kiszolgáljunk! Gyerek, és felnőtt méret akár 25 színben elérhető! 

*MÁR 1495FT-tól!
img
SULI PULCSI

Prémium minőségű kapucnis, zipzáros vagy kenguruzsebes pulóver! Kizárólag jó minőségű alapanyagokkal, és a legkiválóbb nyomási technikával emblémázott. Törekedve arra, hogy minden igényt kiszolgáljon! Gyerek, és felnőtt meretben akár 20 színben elérhető!

*MÁR 4495FT-tól!
img
SULI ZSÁK (Tornazsák)

Közös tornazsák, szuper megjelenés! Sulizsákkal arra törekszünk, hogy egy fenntarthat, jó minőségű tornazsákot kapjanak a diákok! Mindennapi használatra és kirándulásra is alkalmas!

*MÁR 1995FT-tól!
Kérdésed van? Szeretnél árajánlatot kérni?

Munkatársaink alig várják, hogy válaszolhassanak kérdéseidre!

First name *
Last name *
Email *
Message *